20 éves tapasztalat, több száz cégarculatra tervezett felfújható eszköz

A buboréksátor és a mobiluszoda fejlesztője ma piacvezető a felfújható reklámballonok gyártásában.

Három önálló fejlesztéssel büszkélkedhet a Maxballoon Kft. tulajdonosa és ügyvezetője, Turcsán Pál. A termékeik 60 százalékát exportra gyártják, miközben felfújható reklámeszközökkel folyamatosan kiszolgálják a legnagyobb hazai vállalatok rendezvényeit. A ma piacvezető vállalkozást 20 éve alapította tulajdonosa, az okleveles építőmérnök 1992 óta foglalkozik felfújható eszközök gyártásával és üzemeltetésével.

Háromszor is világelső

Lett saját találmány, szám szerint három is. A kristálysátor, vagy ismertebb nevén buboréksátor volt az első a sorban, majd 2014-ben elkészült a világ első napelemes felfújható kapuja (Solar Kapu), 2015. májusában pedig a Mobiluszodát mutatták be a Nagy Sportágválasztón.

A Kristálysátort kávéházi és éttermi teraszok téliesítésére használják, így azok a hideg hónapokban is növelni tudják a forgalmat. Duplafalazatú, átlátszó, kristálytiszta fóliából készül, és még az építészeknek is nagyon tetszik. Eddig összesen hat ilyen sátor készült.

A Solar Kapu amellett, hogy kizárólag megújuló energiával működik, a rendezvényszervezők életét is megkönnyíti, hiszen a kapuk üzemeltetéséhez szükséges áramot általában nem egyszerű biztosítani.

A Mobiluszoda pedig lehetőséget teremt azoknak a kistelepüléseken élő gyerekeknek is az úszás megtanulására, akik közelében nincs uszoda. Bármelyik iskolaudvaron fel lehet állítani az állandó vízhőmérsékletű mobiluszodát.

 

Turcsan_Pal

Turcsán Pál 
Tulajdonos, Ügyvezető igazgató